Bine ati venit!

mulţumesc ca îmi vizitaţi blogul şi că ma citiţi! Prezenţa voastră aici, în căsuţa aceasta, atât de intimă a sufletului meu, a însemnat, de multe ori, alinarea de care aveau nevoie rănile mereu deschise ale sufletului meu, încrederea care-mi lipsea pentru a mai face un pas pe acelaşi sinuos drum. Să aveţi lumină şi bucurie în noul an, să vă fie sufletele calde şi mereu îmbrăţişate de sentimente înălţătoare. Să fiţi mereu înconjuraţi de frumos şi de bunătate! Vă doresc multă sănătate! Georgeta

luni, 9 februarie 2015

7 barbaţi nepotriviţi pentru o relaţie

Exista foarte multe tipuri de barbati, dar, dintr-un motiv sau altul, unele femei il prefera intotdeuana pe acela nepotrivit. Chiar daca nu te numeri printre masochiste, se poate sa fi avut si tu de-a face cu unul din specimenele descrise mai jos.
Afla care sunt semnalmentele unui barbat nepotrivit pentru o relatie ca sa nu te trezesti indragostita de Mister Wrong.

Baiatul rau
Un clasic al genului „barbat nepotrivit”, baiatul rau are tot ce ii trebuie ca sa iti suceasca mintile. Este carismatic, enigmatic si deseori foarte bun la jocurile de cuvinte. Cu toate acestea, daca pare mai degraba rece decat ganditor, daca e prea plin de toane ca sa poti sa discuti cu el si daca are o atitudine negativa fata de tot si toate, ai de-a face cu un tip imposibil de care este bine sa scapi cat mai repede.

Barbatul casatorit
Ti-ai spus ca nu ai iesi niciodata cu un barbat casatorit, dar iata ca ti s-a intamplat si tie. Motivele pe care le gasesti sunt diverse - este nefericit. Sotia lui nu e femeia potrivita pentru el, ea il insala, este in plin proces de divort etc. Toate acestea nu conteaza. Chiar daca se plange non-stop ca e nefericit, dar nu o paraseste pe sotia lui, te ia de proasta. Cel mai probabil simte nevoia sa faca pe cocosul si pe Don-Juan-ul, ca sa isi improspateze ego-ul. Nu fi naiva! N-o sa fi niciodata mai mult decat „vioara a doua”.

Barbatul vesnic departe
Nu vorbim despre relatiile la distanta, care pot functiona foarte bine daca exista vointa. Vorbim despre acele relatii la distanta pe care el le prefera asa si face orice ca sa le mentina la acel nivel superficial. Daca esti implicata intr-o relatie „long-distance” cu cineva care nu da semne ca vrea sa iti fie aproape tot timpul, care nu face niciun efort ca sa fie cu tine si tu faci totul, care nu iti da niste raspunsuri cu privire la momentul in care veti fi, in sfarsit, impreuna asa cum trebuie, atunci este cazul sa-i dai papucii.

Barbatul indisponibil emotional
Acest barbat este incapabil sa se lege emotional de tine. Are intotdeauna un scut, nu te lasa sa te apropii cu adevarat nicicum si iti da de inteles ca poate trai foarte bine si fara tine. Singura relatie care va functiona cu un asemenea barbat este cea de specialist/pacient, in cazul in care esti psiholog de meserie. Dar daca nu vrei sa-l psihanalizezi, iti recomandam sa-l saluti din mers.

Barbatul alergic la un angajament serios
Este vorba despre barbatul cu care iti petreci 10 ani de zile si el tot nu este pregatit sa te ia de nevasta, sau sa se mute cu tine, sau sa faca orice alt pas care denota faptul ca e capabil sa isi asume un angajament serios. El si-ar dori ca lucrurile sa ramana exact asa cum sunt acum. Daca nu te poti baza pe el si stii ca la greu iti intoarce spatele, atunci intoarce-i-l si tu. Nu are rost sa il obligi sa faca ceva ce nu isi doreste.

Barbatul one-night-stand
Este genul de barbat care se lauda cu lungimea listei de cuceriri. Stie cum sa te seduca si ce sa iti spuna, dar dupa ce s-a culcat cu tine, dispare fara urma. Cel mai periculos barbat de acest tip este acela care te scoate la intalniri si iti da de inteles ca vrea mai mult de la tine, doar ca sa faca sex cu tine. Recunoaste-l dupa replicile ultra-cizelate si lucrate care denota falsitate si dupa aluziile constante la sex si la felul in care acesta nu este, de fapt, atat de important. Scapa urgent de acest Don Juan wannabe!

Barbatul iresponsabil
Acesta este o combinatie din toate tipurile mentionate mai sus. Cel mai rau lucru este ca este selectiv cu momentele in care isi dovedeste iresponsabilitatea. Desi iti este alaturi in anumite momente, dispare fara urma in altele, lasandu-te de izbeliste. Vine dupa tine cand are chef, te ingrijeste daca esti bolnava tot numai cand are chef, te suna dupa acelasi principiu si, de foarte multe ori, iti da de inteles ca… nu are chef sa te vada. Un om care nu iti poate fi alaturi in chestiuni mici, ca de exemplu cararea sacoselor grele de la magazin pana acasa, nu te va tine de mana nici atunci cand vei avea un necaz serios.


Sursa: Modista.ro

Un comentariu:

  1. Aceasta este o mărturie despre munca bună a unui bărbat care m-a ajutat să-mi fac din nou căsătoria. Soția mea a urât brusc sexul, am încercat toate metodele, nici o muncă a devenit atât de rău încât a trebuit să se mute cu copiii la 12 ani și 3 luni de căsătorie. A trebuit să caut ajutor în afara cutiei, Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, căutam soluție Am întâlnit o serie de mărturii despre acest anume vrajitor numit DR.WEALTHY Unii oameni au mărturisit că i-a adus Ex înapoi, unii au mărturisit că poate arunca o vrajă pentru a opri divorțul. Etc. A fost o singură mărturie pe care am văzut-o, fiind vorba despre o femeie numită Maria Jose din Atlanta, SUA, care a mărturisit despre modul în care DR.WEALTHY și-a readus soțul în mai puțin de 72 de ore, ceea ce m-a atras intriga. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc DR.WEALTHY să încerc să-l contactez și i-am explicat problema mea. În doar 6 zile, soția mea nu s-a întors doar la mine, dar acum iubește sexul și nu se mai sperie de el. DR.WEALTHY este într-adevăr un om talentat și nu voi înceta să vorbesc despre el pentru că este un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și căutați o casetă de vrajă reală și autentică pentru a rezolva această problemă pentru dvs. DR.WEALTHY este răspunsul la problema dvs.
    Iată contactul său .. wealthylovespell@gmail.com sau +2348105150446

    RăspundețiȘtergere