Bine ati venit!

mulţumesc ca îmi vizitaţi blogul şi că ma citiţi! Prezenţa voastră aici, în căsuţa aceasta, atât de intimă a sufletului meu, a însemnat, de multe ori, alinarea de care aveau nevoie rănile mereu deschise ale sufletului meu, încrederea care-mi lipsea pentru a mai face un pas pe acelaşi sinuos drum. Să aveţi lumină şi bucurie în noul an, să vă fie sufletele calde şi mereu îmbrăţişate de sentimente înălţătoare. Să fiţi mereu înconjuraţi de frumos şi de bunătate! Vă doresc multă sănătate! Georgeta

luni, 9 februarie 2015

Ce NU trebuie sa faci dupa o despartire

De cele mai multe ori, cuplurile ajung la despartire in urma unor greseli, fie a unuia, fie a altuia, fie a ambilor parteneri. Greselile insa persista si dupa despartire sau mai ales dupa ea. Partenerul alungat incearca sa recastige increderea celuilalt, fara sa mai tina cont de nici un fel de reguli, aspect care duce deseori la o inrautatire a situatiei.

Afla ce NU trebuie sa faci dupa o despartire, pentru a nu agrava si mai mult o stare de lucruri deja tensionata.
Nu ii repeta insistent partenerului sa se intoarca la tine
Inainte de toate, pune-te in locul partenerului tau. Daca tu ai fi fost dezamagita de iubitul tau, l-ai fi parasit si apoi el te-ar fi rugat insistent, ori de cate ori ar fi avut ocazia, sa te intorci la el, care ar fi fost reactia ta? Nu te-ai fi indepartat si mai mult? De multe ori, incercarea de apropiere nu face decat sa raceasca si mai mult relatia deja afectata de ruptura. Nu fi agitata si nu actiona la primul impuls. Lasa lucrurile sa decurga de la sine, nu ii arata ca esti chiar atat de disperata sa fiti din nou impreuna.
Nu exagera atunci cand vrei sa iei legatura cu el
Dupa despartire vei simti nevoia, uneori extrem de intensa, de a-l vedea, de a-i vorbi. Incearca iarasi sa fii cat mai moderata posibil. Nu il suna intr-una, nu ii trimite mailuri si sms-uri fara limita si, foarte important, nu ii face vizite neanuntate. Incearca sa fii sau macar sa pari cat de cat detasata. Orice exces nu face decat sa perecliteze orice incercare de reparare a situatiei.
Nu vorbi cu toata lumea despre despartire
Despartirea te poate afecta profund si din aceasta cauza vei simti in permanenta nevoia sa vorbesti despre acest lucru, sa te confesezi celor apropiati. Rezuma-te insa doar la o prietena foarte apropiata sau la o persoana in care ai incredere. Nu trebuie sa afle toata lumea despre problema ta, deoarece oamenii au grija de multe ori sa duca vestea mai departe. Si vei remarca surprinsa cat de mica este lumea, iar eventuale barfe ajunse la urechea partenerului de care tocmai te-ai despartit nu iti va asigura o imagine tocmai favorabila.
Nu iti trimite cea mai buna prietena/ cel mai bun prieten pe post de ambasador al paciiNu crede chiar tot ce vezi in filmele americane. O relatie nu se repara prin intermediul unei terte persoane. Dimpotriva, o eventuala vizita a unei a treia persoane nu face decat sa stearga orice urma de intimitate si de confort. Partenerul tau se va simti stanjenit si nu va dori sa vorbeasca despre o astfel de problema cu altcineva decat cel mult cu tine. Problema despartirii tine exclusiv de cuplu, nu trebuie sa mai implice pe nimeni altcineva.
Nu incerca sa il faci gelos
Desi multi considera ca gelozia poate aduce inapoi doi oameni care candva s-au iubit, lucrurile nu stau chiar atat de simplu. Partenerul tau iti poate evalua comportamentul ca fiind unul usuratic si superficial. Daca la scurt timp dupa despartirea de el te afisezi cu un alt barbat, el va gandi ca de fapt nici macar nu l-ai iubit cu adevarat si ca ai jucat teatru tot timpul, avand in vedere faptul ca te-ai atasat atat de repede de altcineva. In plus, gandeste-te la faptul ca te joci cu sentimentele unei alte persoane, pe care o implici intr-o razbunare la care cu siguranta nu si-ar dori sa ia parte.
Nu il spiona
Mai ales in perioada imediat urmatoare despartirii, vei fi tentata sa afli despre partenerul tau ce face, unde este, cu cine se intalneste si asa mai departe. Cum el nu iti va mai furniza astfel de informatii, curiozitatea nu iti va da pace. Incearca insa sa nu dai dovada de lipsa de maturitate, spionand si cautand obsesiv informatii despre ceea ce face. Daca afli intamplator, asta e, insa nu o face din proprie initiativa. La un moment dat poti cadea in ridicol.
Nu iti vorbi partenerul de rau
Dupa despartire te simti ranita si tradata. Implicit vei simti nevoia sa il ataci pe cel care te-a facut sa suferi si vei ajunge chiar sa il vorbesti de rau in fata celorlalti. Incearca insa sa te abtii, este posibil sa nu ai dreptate, desi tu esti convinsa ca el e cel care a gresit. In plus, oamenii nu sunt intotdeauna dispusi sa asculte problemele de cuplu ale altora. Le au si ei pe ale lor.

Sursa: Stilfeminin.ro


Un comentariu:

  1. Aceasta este o mărturie despre munca bună a unui bărbat care m-a ajutat să-mi fac din nou căsătoria. Soția mea a urât brusc sexul, am încercat toate metodele, nici o muncă a devenit atât de rău încât a trebuit să se mute cu copiii la 12 ani și 3 luni de căsătorie. A trebuit să caut ajutor în afara cutiei, Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, căutam soluție Am întâlnit o serie de mărturii despre acest anume vrajitor numit DR.WEALTHY Unii oameni au mărturisit că i-a adus Ex înapoi, unii au mărturisit că poate arunca o vrajă pentru a opri divorțul. Etc. A fost o singură mărturie pe care am văzut-o, fiind vorba despre o femeie numită Maria Jose din Atlanta, SUA, care a mărturisit despre modul în care DR.WEALTHY și-a readus soțul în mai puțin de 72 de ore, ceea ce m-a atras intriga. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc DR.WEALTHY să încerc să-l contactez și i-am explicat problema mea. În doar 6 zile, soția mea nu s-a întors doar la mine, dar acum iubește sexul și nu se mai sperie de el. DR.WEALTHY este într-adevăr un om talentat și nu voi înceta să vorbesc despre el pentru că este un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și căutați o casetă de vrajă reală și autentică pentru a rezolva această problemă pentru dvs. DR.WEALTHY este răspunsul la problema dvs.
    Iată contactul său .. wealthylovespell@gmail.com sau +2348105150446

    RăspundețiȘtergere