Bine ati venit!

mulţumesc ca îmi vizitaţi blogul şi că ma citiţi! Prezenţa voastră aici, în căsuţa aceasta, atât de intimă a sufletului meu, a însemnat, de multe ori, alinarea de care aveau nevoie rănile mereu deschise ale sufletului meu, încrederea care-mi lipsea pentru a mai face un pas pe acelaşi sinuos drum. Să aveţi lumină şi bucurie în noul an, să vă fie sufletele calde şi mereu îmbrăţişate de sentimente înălţătoare. Să fiţi mereu înconjuraţi de frumos şi de bunătate! Vă doresc multă sănătate! Georgeta

luni, 9 februarie 2015

Cum sa uiti un barbat pe care nu il poti uita











Dupa o despartire, cel mai greu aspect este acela de a uita persoana pe care o iubeai sau pe care inca o iubesti. Fie ca este vorba de trecerea catorva ore sau luni, poate ani, nu oricine poate sa uite atat de repede pe cel cu care a petrecut o anumita perioada de timp si cu care si-a impartit viata. Exista insa cateva lucruri pe care le poti face pentru a uita barbatul pe care aveai impresia ca nu il poti uita niciodata.


    Rupe orice legatura
    Primul si cel mai important pas de a trece peste o relatie trecuta si peste socul despartirii este tocmai ruperea oricarui contact cu persoana in cauza. Aici intra si telefoanele, sms-urile, mesajele de pe retelele sociale si cu atat mai mult intalnirile. Daca vrei intr-adevar sa uiti un barbat si sa poti merge mai departe, trebuie sa eviti orice legatura cu el. E alegerea ta, insa trebuie sa fii constienta de faptul ca orice reintoarcere aduce cu sine vechile suferinte si probleme.

    Nu te culca cu el
    Poti fi tentata sa faci sex cu el tocmai din cauza ca te simti ingrozitor de singura si de deprimata. O noapte petrecuta cu el iti va face insa mult rau. Chiar daca initial fiecare promite ca e ultimul vostru contact sexual, este foarte posibil ca cel putin tu sa te reatasezi de partener si sa speri la o eventuala impacare si revenire la normalitate. Sperantele iti vor fi insa spulberate, asa ca nu vei avea parte decat de o noua stare de rau si de momente deprimante.

    Plangi, dar mergi mai departe
    O despartire te poate aduce in pragul deznadejdii, mai ales daca respectivul barbat insemna totul pentru tine. Nu lasa insa aceasta stare sa te afecteze prea mult timp. Trebuie sa treci peste, orice ar fi, si trebuie sa fii constienta de faptul ca si tu ai viata ta si drumul tau. De aceea, acorda-ti un ragaz de o zi pentru a plange, insa scurteaza ulterior pe cat posibil starea de rau pe care ti-o provoaca respectiva despartire.

Analizeaza relatia cu bune si rele
Pentru a intelege mai bine ce s-a intamplat si pentru a trece mai usor peste, trebuie sa analizezi cu atentie cele intamplate. Ce a mers si ce nu a mers in relatia voastra? Ce a fost bine si ce a fost gresit? Unde ai gresit tu si unde a gresit el? O astfel de introspectie te va ajuta sa fii mai atenta pe viitor si sa nu repeti greselile din trecut. 

Pune-te pe tine pe primul planDaca pana atunci, incercai sa ii fii partenerului pe plac tot timpul si gandeai mereu lucrurile pentru doi, acum ar fi cazul sa te gandesti mai mult la tine. Acum tu esti prioritatea, iar el nu mai conteaza. Pune-te pe tine pe primul loc si gandeste-te la faptul ca trebuie sa mergi mai departe si sa iti croiesti propriul drum in viata, fara sa il mai implici pe el in ecuatie. In timp vei aprecia acest mod de abordare, iti vei redescoperi hobby-uri si activitati la care este posibil sa fi renuntat din cauza lui.

Sursa: Stilfeminin.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu