Bine ati venit!

mulţumesc ca îmi vizitaţi blogul şi că ma citiţi! Prezenţa voastră aici, în căsuţa aceasta, atât de intimă a sufletului meu, a însemnat, de multe ori, alinarea de care aveau nevoie rănile mereu deschise ale sufletului meu, încrederea care-mi lipsea pentru a mai face un pas pe acelaşi sinuos drum. Să aveţi lumină şi bucurie în noul an, să vă fie sufletele calde şi mereu îmbrăţişate de sentimente înălţătoare. Să fiţi mereu înconjuraţi de frumos şi de bunătate! Vă doresc multă sănătate! Georgeta

vineri, 1 aprilie 2016

Cârligul de rufe...


 .

O tânără și-a prins de ureche un clește de rufe. Veți fi extrem de uimiți să aflați de ce a făcut acest lucru.
Toți oamenii pe parcursul vieții lor simt dureri fizice mai mari sau mai mici, provocate de diverse cauze. Uneori se întâmplă ca aceste dureri să treacă de la sine, alteori suntem nevoiți să întreprindem ceva pentru ca durerile să dispară. Pentru a elimina senzațiile de durere nu e nevoie să mergem neapărat de fiecare dată la doctor sau să luăm pastile. În continuare vă prezentăm o tehnică de calmare a durerilor propusă de doctorul reflexolog Helen Chin Liu. Trucul constă în stimularea lobului urechii cu ajutorul unui clește de rufe. Rezultatul eficient al acestei tehnici se explică prin faptul că pe suprafața urechii există harta punctelor reflexe a corpului, formată din conexiuni nervoase și sistemul nervos central, astfel stimulând cele 6 puncte de bază de pe ureche, durerile vor dispărea

 1. Spate și umeri


Pentru a scăpa de durerile de spate sau umeri cleștele trebuie prins de partea de sus a urechii în punctul 1. Aproximativ peste 60 de secunde vei simți că durerea dispare.

2. Organe interne


În punctul 2 se află nervii organelor interne. Pentru a scăpa de durerile ușoare, cleștele trebuie prins în acest punct.
3. Încheieturi

Punctul 3 este legat de încheieturi.
4. Sinusuri și gât

Dacă la primul semn de răceală prindem cleștele în punctul 4, atunci simptomele vor dispărea și nu ne vom îmbolnăvi.
5. Digestie

Pentru a scăpa de senzațiile neplăcute la nivelul stomacului sau de o durere ușoară în tractul digestiv, cleștele trebuie pus în punctul 5.
6. Cap și inimă

Pentru a preveni bolile cardiovasculare, cleștele trebui agățat anume în punctul 6 de pe lobul urechii.
Sperăm că această tehnică vă va fi de folos, dar cu toate acestea vă recomandăm să mergeți la doctor în cazul durerilor acute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu